Pluisjes op jou wollen kleding?


Je favoriete trui is pluizig en ziet er niet meer netjes uit? Geen probleem, met de wolkam kan je jou wollen items er weer als nieuw uit laten zien. de scheerkop, gemaakt van een gevulkaniseerd metalen rooster, kamt kleine pluisjes en knopen van je items weg. Je verfrist je item in no time.

Wol heeft één nadeel: het vervilt. Door regelmatig gebruik krijgen vesten of truien vaak van die lelijke pluisjes. Vooral op de plekken waar veel wrijving is, zoals onder de armen kan dit voorkomen. Met de wolkam kan je deze pluisjes eenvoudig verwijderen.

Beschrijving van de wolkam

De wolkam is gemaakt van duurzaam onbehandeld hout en werkt zowel op fijne als op ruwe wolsoorten.

  • klein en compact
  • geen stroom of batterijen nodig
  • gemakkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te houden
  • duurzaam en stevig

Hoe gebruik je de wolkam?

leg jou wollen kledingstuk op een stevige ondergrond, zoals op een tafelblad of je keukenaanrecht. Plaats de wolkam geheel recht op jou kledingstuk met de metalen rooster naar beneden. Trek de kam met een gelijkmatige druk over de stof. Je zal zien dat je pluisjes eenvoudig van het kledingstuk gesneden zullen worden, zonder dat het breiwerk er onder beschadigd.

duurzaam houten wolkam.

Wolkam van hout te koop via de webshop. €6

https://mienwol.com/koophandgemaaktenecologischverantwoord/#!/products/wolkam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *